K&K Dispozitive anti-jderi M4700, dispozitiv combinat

2 033 208

€ 185,011

Combină funcţia de şoc electric cu radiaţii de unde ultrasonice. Include 6 perii de înaltă tensiune multi-contact pentru a fi montate în mod flexibil în jurul compartimentului motorului. Consum de curent de max. 7 mA, radiază ultrasunete pulsatorii fără efect de obişnuinţă, presiune acustică de 115 dB cu o frecvenţă de 22,5 KHz, unghi de radiaţie 360°, difuzoare 100% impermeabile, componente conform standardului de protecţie IP65. Vă rugăm să reţineţi: şocurile electrice sunt atât de mari încât alungă animalele. Acestea nu produc alte prejudicii!


Garanţie acoperită de Ford.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor
Descărcare
Installation manual PDF

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.