Rati* Cotieră design Armrest2

2 025 504

€ 119,991

Cotieră pliabilă pentru a fi montată între scaunele din faţă cu cutie de depozitare integrată şi un buzunar portabil inovator. Armrest2 nu poate fi montat pe versiunea cu 1.5 locuri deoarece nu există o consolă centrală între scaunul şoferului şi pasagerul. Depozitează permisul de conducere, portofelul sau telefonul mobil în buzunarul portabil, prinde-l la centură şi ia-l cu tine peste tot! Este prevăzut cu dispozitiv de ajustare a înălţimii în 4 poziţii diferite şi o suprafaţă căptuşită cu capac mobil spre faţă. Corpul cotierei este negru mat cu elemente negre lucioase, include suport pentru pix, suport pentru monede şi o monedă pentru căruciorul de cumpărături. Conector USB/AUX în interiorul cotierei


Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.

Pentru mai multe informații și imagini vă rugăm să selectați un autovehicul

Selectați autovehicule compatibile
Dacă vreţi să călătoriţi mai confortabil, achiziţionaţi această cotieră care vă permite totodată să economisiţi spaţiu de depozitare.

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.