Protejaţi-vă bara din spate împotriva uzurii zilnice fără a compromite însă aspectul autovehiculului dvs.

herpa print* Protecţie pentru bara spate transparent

wagon

2 201 812

€ 35,691

Folie din plastic durabilă, foarte fină, care protejează bara spate a autovehiculului dvs. şi muchia acesteia împotriva zgârieturilor în momentul încărcării şi descărcării. Asigură o integrare optimă şi aproape invizibilă în designul final de la partea din spate datorită formei conturate, specifică modelului, transparentă şi grosime subţire. Oferă durabilitate pe termen lung fără a dezvolta un efect de îngălbenire. De asemenea, se pliază peste muchia barei pentru protecţie sporită. Folia poate fi îndepărtată fără reziduuri şi fără impact asupra vopselei caroseriei. Grosime: aprox. 200,0 µm, rezistenţă la temperaturi: de la -40 °C până la +110 °C. Auto-adezivă pentru un montaj rapid şi uşor


Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.


NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.