4 Jante de aliaj Accesorii pentru KA+ 2016

Jantă din aliaj 14"  Design 8 spiţe, argintiu
Jantă din aliaj 14" Design 8 spiţe, argintiu

Ford KA+ 06.2016,

€ 152,141

2 047 162

Adăugare la lista preferinţelor
Vezi detalii
Jantă din aliaj 15"  design 5 x 2 spiţe, Panther Black
Jantă din aliaj 15" design 5 x 2 spiţe, Panther Black

€ 205,931

2 237 414

Adăugare la lista preferinţelor
Vezi detalii
Jantă din aliaj 15"  design cu 5 x 2 spițe, argintiu
Jantă din aliaj 15" design cu 5 x 2 spiţe, argintiu

€ 216,251

2 017 681

Adăugare la lista preferinţelor
Vezi detalii
Jantă din aliaj 16"  design cu 12 spiţe, Panther Black
Jantă din aliaj 16" design cu 12 spiţe, Panther Black

€ 237,981

2 198 391

Adăugare la lista preferinţelor
Vezi detalii

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Prețul este pe jantă din aliaj și exclude anvelopa și piesele de montaj.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari


NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.