Imprimare 3D pentru
noul Explorer electric

Imprimarea 3D a fost folosită în procese de producţie industrială de mai mult timp. În ultimii ani a început să fie din ce în ce mai populară şi în afara secţiilor de producţie şi inginerie. Pe măsură ce imprimantele de consum devin din ce în ce mai ieftine şi uşor de folosit, această comunitate se dezvoltă din ce în ce mai mult. Imprimarea 3D încă nu a ajuns în casele oamenilor, dar a devenit un instrument de încredere pentru din ce în ce mai mulţi entuziaşti de tehnologie, pasionaţi de arte şi meşteşuguri, precum şi proiectanţi 3D. Orice persoană cu acces la o imprimantă 3D şi modele 3D adecvate îşi poate imprima propriile obiecte acasă, de la jucării şi decoraţiuni la unelte, piese de schimb şi chiar accesorii auto.

Aici intervine rolul nostru. Ford dezvoltă permanent noi modalităţi pentru a vă oferi cea mai bună experienţă cu vehiculul dvs.Ford şi pentru a vă permite să profitaţi la maximum de acesta.

Asumaţi-vă un rol activ şi imprimaţi îmbunătăţiri pentru vehiculul dvs. Ford. Ford oferă fişiere STL gratuite pentru diverse gadgeturi, pentru ca dvs. să profitaţi la maximum de consola centrală a vehiculului dvs. şi pentru a conduce într-o manieră şi mai confortabilă, convenabilă şi eficientă.

Nu aveţi o imprimantă 3D? Poate cunoaşteţi o persoană care are una. Dacă doreşte să vă ajute, trimiteţi-i un link la această pagină de prezentare generală sau orice modele 3D specifice.


Setări de imprimare recomandate
 Aderenţa la placa de imprimare: opţională
Suporturi: da
Rezoluţie: 0.2
Structura internă: 20%
Materialul recomandat al filamentului: PLA

Cutie multifuncţională

Extindeţi-vă posibilităţile de depozitare cu cutia multifuncţională care poate fi imprimată 3D. Concepută să intre perfect în consola centrală a noului Explorer electric, cutia vă ajută să vă depozitaţi obiectele într-o manieră mai eficientă. Cutia poate fi montată în consola centrală fie vertical, fie orizontal. Eficientizaţi-vă spaţiul!

Cutie de depozitare

Organizaţi-vă mai bine spaţiul de depozitare din consola centrală! Cutia de depozitare care poate fi imprimată 3D intră uşor în consola centrală a noului Explorer electric, separând spaţiul în secţiuni convenabile. Este livrată cu o clemă pentru a vă organiza hârtiile în mod eficient. Obiectele nu vă mai alunecă!

Bară separatoare

V-ar plăcea să vă organizaţi şi mai bine spaţiile de depozitare? Bara separatoare care poate fi imprimată 3D pentru consola centrală a noului Explorer electric vă ajută să vă organizaţi mai bine obiectele mai mici. Pe lângă faptul că este o bară separatoare, are un suport pentru pixuri, o clemă pentru carduri şi un suport pentru ruj sau ojă. Îmbunătăţire mică, efect mare!

Separator multifuncţional

Simţiţi că spaţiul consolei centrale a noului dvs. Explorer electric nu este folosit încă la adevăratul său potenţial? Separatorul multifuncţional imprimabil 3D adaugă un al doilea nivel la spaţiul de depozitare, cu o clapă pentru a o deschide şi a accesa spaţiul de dedesubt. Când este închisă, oferă un spaţiu închis care nu este imediat evident, pentru a vă păstra obiectele de valoare în siguranţă.

Interfaţă multifuncţională pentru suport de pahare

Cum ar fi ca suportul de pahare din consola centrală să aibă spaţiu pentru mai mult decât pahare? Extindeţi-vă posibilităţile cu interfaţa multifuncţională pentru suportul de pahare care poate fi imprimată 3D, montată pe suportul de pahare al noului Explorer electric. Interfaţa vă permite să aplicaţi diverse tipuri de suporturi, pentru telefon, tabletă sau lumină. Modelul conţine interfaţa pentru suportul de pahare, precum şi suportul pentru telefon.

NOTĂ

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® sunt mărci comerciale ale Ford sau ale societăţilor sale afiliate.

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.

" " " "