Jantele din aliaj oferă autovehiculului dvs. Ford un aspect unic şi personal, fiind proiectate astfel încât să completeze designul acestuia din fiecare unghi. Fiecare jantă este testată împreună cu toate tipurile de caroserie pentru a se asigura calitatea, siguranţa şi, bineînţeles, aspectul extraordinar.

Jantă din aliaj 17" design cu 5 spiţe, argintiu

1 471 989

€ 279,861

6.5 x 17", offset 52.5, pentru anvelope 205/50 R17


Avantaje pentru client:

Jantele din aliaj auto-omologate de la FORD sunt dezvoltate cu accentul pe siguranță:

 • Oferă soluția perfectă pentru autovehiculul dvs., împreună cu certificatul de confirmare (COC).
 • Fabricată în conformitate cu sistemul de management al calității DIN ISO 9001
 • Respectă specificațiile globale ale FORD și este testată temeinic pentru rezistență și durabilitate.
 • Fabricată din materiale de calitate superioară, de ultimă generație.
 • Prezintă un finisaj rezistent la frigul din timpul iernii și este testată la expunerea îndelungată la ceață salină, pentru a asigura o rezistență excelentă la coroziune.
 • Fiecare jantă este verificată cu raze X pentru detectarea defectelor de fabricație.
 • Este examinată pe o perioadă extinsă pe bancurile de testare, precum și pe autovehicul, pentru a se asigura menținerea nivelurilor de siguranță pe întreg ciclul de viață al autovehiculului, precum și a performanțelor și caracteristicilor de rulare.
 • Puteți reutiliza piulițele de roată și capacul central FORD originale, astfel încât nu aveți nevoie de piese suplimentare.
 • Este proiectată special pentru autovehiculul dvs. FORD, ceea ce înseamnă că nu necesită nicio modificare, prin urmare nu există cerințe ascunse de îndeplinit – doar „montați și uitați”.
 • Proiectată să completeze stilul general al autovehiculului.
 • Beneficiază de garanție FORD

Garanţie acoperită de Ford.


NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanție.

Pentru mai multe informații și imagini vă rugăm să selectați un autovehicul

Selectați autovehicule compatibile

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare. Prețul este pe jantă din aliaj și exclude anvelopa.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.