K&K* Dispozitive anti-jderi M4700B, dispozitiv combinat

2 046 845

€ 226,001

Combină funcţionalitatea şocului electric cu radiaţia undelor ultrasonice. Include 6 perii de înaltă tensiune multi-contact pentru a fi montate în mod flexibil în jurul compartimentului motorului. Periile străpung blana, labele şi botul, mărind în mod semnificativ suprafaţa efectivă de impact. Consum de curent de max. 5,5 mA, radiază ultrasunete pulsatorii fără efect de obişnuinţă, presiune acustică de 105 dB cu o frecvenţă de 22,5 KHz, unghi de radiaţie 360°, difuzoare 100% impermeabile, componente conform standardului de protecţie IP65. Inclusiv comutator de siguranţă pentru capotă. Potrivit pentru compartimentele de motor mai mari. Vă rugăm să reţineţi: şocurile electrice sunt atât de puternice încât alungă animalele. Acestea nu produc alte prejudicii!


Garanţie acoperită de furnizorul Ford. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresaţi dealerului Ford local.

Vizualizați autovehiculele compatibile
SELECTAŢI AUTOVEHICULUL DVS. FORD
Adăugare la lista preferinţelor
Descărcare
Installation manual PDF

1 Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari

NOTĂ

Politica Ford este una de continuă dezvoltare a produsului. Este rezervat dreptul modificării în orice moment a specificaţiilor, culorilor şi preţurilor modelelor şi articolelor ilustrate şi descrise în această publicaţie online şi imaginile pot varia. Această publicaţie online conţine atât accesoriile originale Ford, cât şi o gamă de produse de la furnizorii noştri terţi. Montajul accesoriilor poate afecta consumul de carburant al autovehiculului dumneavoastră. *Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terţi şi pot avea diferite condiţii de garanţie, iar detaliile acestora pot fi obţinute prin pictograma de garanţie afişată cu fiecare produs sau de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® şi logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licenţă. Denumirea iPhone/iPod şi logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci şi denumiri comerciale sunt deţinute de respectivii proprietari.